facebook.com

HUSAR & TOMČIĆ MUSIC CINEMA Vokalno–scenski spektakl pod vodstvom Ivane Husar i Martine Tomčić

Kaptol Boutique Cinema by CineStar od samog otvorenja na tjednoj bazi nudi zanimljiva događanja.

WOW bar već je profiliran kao mjesto odličnog druženja, svečanih premijera, glazbenih večeri, a dana 8. lipnja će ugostiti i polaznike pjevačke škole Husar&Tomčić.

Riječ o nesvakidašnjem vokalno–scenskom spektaklu pod umjetničkim vodstvom Ivane Husar i Martine Tomčić, posebno osmišljenom baš za ambijent WOW bara. Polaznici škole već su nekoliko tjedana vježbali kako bi pronašli savršen repertoar za nastup i sad je vrijeme za show. Uživat ćete u songovima poznatih brodvejskih mjuzikala, glazbenim temama iz filmskog repertoara, kao i aktualnim svjetskim hitovima.

Nastup započinje u 21 sat, koncipiran je u dva seta koji traju po pola sata do četrdeset minuta, a ulaz u WOW bar je slobodan.

Husar&Tomčić škola pjevanja već niz godina producira inovativne scensko-edukacijske programe, gdje njeguju tri temelje tri temeljne discipline – ples, glumu i pjevanje.

Istaknimo kako se u kinu svake subote održavaju akustične svirke koje već imaju svoju publiku, a više informacija o filmovima i događanjima u Kaptol Boutique Cinema by CineStar pratite na www.kaptolcinema.hr i na društvenim mrežama.

Komentiraj