Humanitarni koncert ‘Isus je Božić’ za akciju ‘Da život imaju!’

Caritas Zagrebačke nadbiskupije, u suradnji s Nadbiskupskim bogoslovnim sjemeništem u sklopu humanitarne akcije „Da život imaju“ organizira humanitarni koncert – ‘Isus je Božić’. Koncert ćže se održati danas u 19 sati u dvorištu Nadbiskupskog bogoslovnog sjemeništa na Katolu.

Na koncertu će nastupiti bogoslovski „Ben(d) Sirah“, zbor „Izvor“, te gosti iznenađenja. Ulaz na koncert, naglašavaju Organizatori, neće se naplaćivati, a posjetitelji mogu izdvojiti dobrovoljni novčani prilog za izgradnju Kuće za mlade.

Humanitarna akcija „Da život imaju“ odvija se pod visokim pokroviteljstvom predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar Kitarović i Zagrebačke nadbiskupije. Cilj je akcije prikupiti sredstva za izgradnju Kuće za mlade bez odgovarajuće roditeljske skrbi koji nakon punoljetnosti, odnosno po napunjenoj 21. godini ukoliko studiraju, moraju napustiti ustanove u kojima su do tada živjeli. Kuća se gradi na adresi Selska 165 u Zagrebu, a moći će primiti 31 korisnika. Useljenje se očekuje na jesen 2018. godine.

Komentiraj