facebook.com

Humanitarna stand up večer za stipendiranje deficitarnih zanimanja

Rotary club Zagreb Metropolitan povodom devedeset godina rotarijanstva u Hrvatskoj organizira humanitarnu večer ‘Najbolji za najbolje’ na kojoj će u nedjelju 18. studenog u KD Lisinski nastupiti popularni stand up kolektiv Lajnap Comedy.

Ovu komičarsku grupu, koja iza sebe ima više od 300 nastupa, čine Aleks Curać Šarić, Tomislav Kozačinski, Vlatko Štampar, Saša Turković i Goran Vugrinec koji uživaju u osmišljavanju novih fora prema aktualnoj stvarnosti. Nasmijavaju tako svoju publiku i kažu da za njiih od toga “nema boljeg osjećaja”.

Prihod ove večeri smijeha i humanitarnog karaktera, čije ulaznice su krenule u prodaju, namijenjen je srednjoškolcima i studentima slabijeg imovinskog stanja te poticanju obrazovanje u području deficitarnih zanimanja, kako bi se doprinijelo ostanku mladih u Republici Hrvatskoj.

Rotary je međunarodno udruženje osoba iz stručnog i poslovnog života koje se posvećuju humanim ciljevima, cijene i promiču visoka etička načela u poslovnom i privatnom životu. Mladi zagrebački Rotary klub, sa svojih 23 članova,  kroz lokalno i međunarodno djelovanje širi dobru volju i razumijevanje u svijetu, a ovaj put udružio je snage sa zvijezdama Lajnap Comedyja kako bi dao doprinos stipendiranju mladih, perspektivnih učenika i studenata.

Komentiraj