Hugh Grant objasnio zašto ga Hollywood godinama nije želio

Autor:

Promo

Hugh Grant trenutno uživa u uspjehu serije „Slom“ koja se prikazuje na kanalu HBO, ali se u intervjuu za Los Angeles Times prisjetio razdoblja između 2009. i 2016. godine kada uopće nije glumio u filmovima velikih hollywoodskih kompanija. U tom razdoblju glumio je u nekoliko filmova manjih, nezavisnih kompanija.

Grant je izjavio kako je 2005. godine počeo gubiti volju za glumom, što se pojačalo 2007. godine, nakon filma „Glazba i stihovi“ u kojem je glumio sa Drew Barrymore. „Onda sam se 2009. vratio s filmom ‘Što je novo s Morganima’. U om trenutku nisam odustao od Hollywooda. Hollywood je odustao od mene jer je taj film sa Sarah Jessicom Parker propao na najjače“, ustvrdio je Hugh Grant dodajući kako njegove želje nakon toga nisu bile bitne jer „vremena u kojima sam bio dobro plaćeni glavni glumac nestala su preko noći. Bilo mi je pomalo neugodno ali tada sam mogao raditi neke druge stvari. Politički sam se aktivirao te sam godinama vodio kampanju za promjenu Zakona o medijma“.

Veliki povratak Grant je ostvario ulogom u filmu „Florence Foster Jenkins“ kada mu je partnerica bila Meryl Streep. Slijedio je film „Paddington 2“ te iznimno hvaljena tv serija „Vrlo engleski skandal“. Prošle godine, vidjeli smo ga u filmu „Gospoda“ redatelja Guya Ritchija.

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.