HT PRVA LIGA Slaven Belupo – Osijek, početne postave

U posljednjem susretu 28. kola HT Prve lige Slaven Belupo od 20 sati na stadionu Ivan Kušek Apaš u Koprivnici dočekuje Osijeka.

Bijelo-plavi su bili uvjerljivi u tri međusobna ovosezonska dvoboja s Farmaceutima upisavši tri pobjede. U Gradskom vrtu je bilo 2:0 i 3:2 dok su u prvom dvoboju u Koprivnici slavili s čak 0:4.

Domaćini danas ne mogu računati na suspendiranog Parackog dok su Etoundi i Lovren ozlijeđeni, a gosti su bez usluga kartoniranih Silve i Žapera te suspendiranog Grezde dok Pilj, Šorša i Špoljarić imaju problema s ozljedama.

Trener Slavena Tomislav Stipić je uoči utakmice rekao: “Sastav i sustav će se promijeniti. Paracki je za nas kao osoba i kao igrač u ovom trenutku nenadoknadiv. Iako će biti bez svog kapetana, očekujem da moji igrači na terenu donose prave i samostalne odluke sa i bez lopte i tako mi dokažu da su sazreli.”

Njegov kolega sa suprotne strane Ivica Kulešević je izjavio: “Ne očekujem da ćemo se prošetati Koprivnicom i s lakoćom dobiti utakmicu. Čeka nas ozbiljan protivnik koji se stabilizirao u sredini ljestvice. Ako budemo pravi i na nivou mislim da se nas pita i da možemo do pobjede. Samo nas ona ostavlja u igri za veliko društvo. Sljedeća dva tjedna su ključna.”

Glavni sudac dvoboja je Mario Zebec iz Cestice kojem će asistirati Borut Križarić (Čakovec), Marko Stolnik (Varaždin) i Ante Čuljak (Zagreb) dok su za VAR zaduženi Ivan Bebek i Robi Kezele iz Rijeke. Delegat susreta je Dražen Posavec iz Maruševca, a kontrolor suđenja Šime Bugarija iz Bibinja.

Treneri su se odlučili utakmicu započeti sa sljedećim sastavima:


Ljestvica:

Komentiraj