HT PRVA LIGA: Istra 1961 – Varaždin, početne postave

U prvoj utakmici subotnjeg programa 22. kola HT Prve lige Istra 1961 od 15 sati na Aldo Drosini dočekuje Varaždin. Njihov prvi ovosezonski duel odigran u Puli završio je pobjedom gostiju rezultatom 0:1 dok u drugom odigranom u Varaždinu nije bilo pobjednika (1:1).

Domaćini u današnji dvoboj ulazi bez problema s izostancima dok su gosti u Istru doputovali bez Novoselca, Djoua, Vuka, Posaveca i Bobana koji su ozlijeđeni.

Trener Zeleno-žutih Danijel Jumić je u najavi susreta rekao: “Očekujemo veoma zahtjevnu utakmicu. Dolazi nam natjecateljska ekipa i naš direktan konkurent. Znamo njihove prednosti i mane, dobro samo se pripremili i ono što je jako bitno je kako mi izgledamo, kako izgledamo kroz tjedan na treninzima. Dobra je energija, igrači jako dobro rade, dobro prihvaćaju ideje koje stavljamo pred njih. Imamo kvalitetu, dobro smo radili i nadamo se da će bodovi ostati u Puli.”

Pomoćni trener gostiju Dario Jertec je izjavio: “Svjesni smo da je utakmica jako važna. Pobjedom možemo napraviti veliki iskorak prema ostanku, ali za nas je Pula uvijek nezgodno gostovanje, svjesni smo da neće biti lako, ali smatram da imamo bolju momčad od Istre 1961 i idemo pokušati pobijediti.”

Glavni sudac utakmice je Fran Jović iz Zagreba kojem će pomagati Vedran Đurak (Stupno), Luka Pušić (Zagreb) i Ante Čuljak (Zagreb) dok će u VAR sobi biti Tihomir Pejin (Donji Miholjac) i Marjan Tomas (Osijek). Delegat susreta je Dalibor Kajinić (Požega), a suce će kontrolirati Branko Stipković (Krašić).

Treneri su se odlučili za sljedeće početne sastave:


Ljestvica:

Komentiraj