HT PRVA LIGA Hajduk – Varaždin, početne postave

U sklopu 29. kola HT Prve lige Hajduk od 18:55 na Poljudu dočekuje Varaždin. Utakmica će se igrati pred praznim tribinama obzirom da Bili imaju odraditi još jedan susret kazne zbog prekršaja u derbiju s Dinamom.

U tri međusobna ovosezonska sraza Hajduk je upisao tri pobjede. U Varaždinu su slavili dva puta po 0:3 dok je u prvom dvoboju na Poljudu bilo 2:0.

Domaćini su danas lišeni usluga kartoniranog Ismajlija dok su gosti iz istog razloga bez Tkalčića, a Djou, Kolarić, Špičić i Roca imaju problema s ozljedama.

– “Mogu najaviti da će biti novih igrača i promjena, idemo pokušati radom dignuti kvalitetu naše igre u svakom segmentu. Želimo biti opasniji, bolji, stvarati više šansi.” – rekao je strateg Bilih Igor Tudor.

Njegov kolega Samir Toplak je pak izjavio: “Inter je u susretu s Hajdukom odlično stajao u obrani i odigrao je dobru utakmicu od iza, ali ja želim da budemo aktivni i naprijed. Rijeku smo odlično iskontrolirali pa nam nije uspjela odigrati ni par kontinuiranih napada u drugom dijelu, a Hajduk igra u sličnoj formaciji. No mi želimo igrati, ne želimo samo obranom doći do rezultata.”

Glavni sudac utakmice je Ivan Vučković iz Zagreba kojem će asistirati Jerko Crnčić (Vrbovec), Luka Pušić (Zagreb) i Ivana Martinčić (Koprivnica). O video tehnologiji će brinuti Marin Vidulin (Kanfanar) i Robi Kezele (Rijeka), delegat susreta je Jure Zečević (Sinj), a suce će nadgledati Ante Vučemilović-Šimunović (Višnjevac).

Treneri su se odlučili za sljedeće početne postave:


Ljestvica:

Komentiraj