Hrvatski dizajn za pse sa stilom

Mlada diplomirana dizajnerica Barbara Šimunović odlučila je svoje iskustvo, znanje, vještinu i ljubav prema psima pretočiti u malo dizajnersko remek djelo te kućnim ljubimcima i njihovim vlasnicima olakšati nadolazeće kišne jesenske dane.

Dizajnirala je jedinstvene i moderne kaputiće za pse, originalni hrvatski proizvod koji se dizajnira i šije u Gradu Zagrebu, a prvenstveno ga odlikuju topli materijali, udobnost i praktičnost pri zaštiti od kiše i hladnoće. Proizvod koji je psu iznimno ugodan za nošenje odlikuje praktična zaštita dlake od prljavštine, posebice na predjelu trbuha.

Predivne i jedinstvene kabanice napravljene su u želji da vlasnik bude zadovoljan, a pas nesputan i sretan. Odijevaju se vrlo jednostavno i brzo, kopčanje je na čičak, a za neodlučne vlasnike postoje i modeli s mogućnošću obostranog nošenja.

Kabanice su malo komotnije kako bi se u potpunosti spriječilo stiskanje i neudobnost pri nošenju, jer upravo je to ono što odlikuje ovaj brend.

Barbara Šimunović je mlada dizajnerica koja je diplomirala na Tekstilno-tehnološkom fakultetu, no nije mogla naći posao te je otvorila mali obiteljski START UP.

Preselila se iz Slavonije u Grad Zagreb i počela ovaj zanimljiv projekt…

barbara-simunovic-pas-kucni-ljubimci

Komentiraj