Press/CARWIZ rent a car

Hrvatska tvrtka CARWIZ rent a car potpisala nove franšizne suradnje

Domaća tvrtka CARWIZ rent a car je u svega mjesec dana privela kraju pregovore i pozicionirala četiri nova franšizna oblika poslovanja.

Novo plasiranom franšiznom obliku poslovanja na Islandu i potpisanoj suradnji s jednom od najstarijih islandskih tvrtki, Icerental 4×4, na čelu s potpisnikom sporazuma Magnúsom Arnarom Kjartanssonom ubrzo se pridružila i suradnja s Fugazi Car Rentals Limitedom, tvrtkom koja je dio međunarodne grupacije Famalco Group na Malti.Potpisivanjem suradnje s Fugazi Car Rentalsom, Carwiz je plasirao uspješnost poslovanja na čak dvije države, Maltu i Irsku.

Istovremeno, završeni su pregovori i s partnerima iz Poljske čime se Carwiz obitelji pridružio i Inter Fleet Franchise Sp na čelu s dvojicom partnera, Tomaszom Supanyom i Tomaszom Pulterom. Inter Fleet Franchise Sp, tvrtka u vlasništvu snažnog investicijskog fonda, zahvaljujući dosadašnjem poslovanju izborila je moćnu tržišnu poziciju u domicilnoj Poljskoj, dok se zbog kvalitete Carwiz brenda i jednostavnosti poslovanja s hrvatskom tvrtkom odlučila na sinergiju brenda i potpisivanje sporazuma.

“Uspješna poslovna strategija, pozitivan imidž brenda i interni napori pokazali su se učinkovitom formulom za širenje Carwiz brenda. Moji franšizni menadžeri ali i moj cjelokupni tim su odradili izvrstan posao na koji sam iznimno ponosan, jer za nas nove franšize nisu samo broj koji želimo doseći, već pomno isplanirano pozicioniranje i propusnica za jačanje naše pozicije u rent-a-car industriji.“, rekao je Krešimir Dobrilović, osnivač i direktor Carwiza.

Franchise Manager, Vladimir Banović, sudjelovao je u uspješnom plasiranju Carwizovog franšiznog modela poslovanja u četrnaest zemalja. Iz Carwiza naglašavaju kako trenutno njihovi franchise manageri pregovaraju s tri nova potencijalna klijenta.

Vladimir Banović, franchise manager

Komentiraj