HORVAT O NAVIJAČIMA: “Meni je to neshvatljivo”

Hrvatski rukometni reprezentativac Zlatko Horvat najavio je utakmicu protiv Njemačke na Europskom prvenstvu. Hrvatska je, podsjetimo, nakon uvodne tri pobjede u grupnoj fazi, i u drugom krugu krenula pobjedom. Sinoć su protiv domaćina Austrije izabranici Line Červara slavili s 27:23.

“Dobro je, riješili smo prepreku protiv Austrije, to je bilo najbitnije jer su takve utakmice unaprijed upisane kao pobjeda, no bilo je teško. Imali smo sitnih grešaka, obrana je bila stvarno dobra”, osvrnuo se za Index Horvat na Austriju.

Utakmica protiv Njemačke za njih je, dodaje, prva meč lopta. “Jaki su, imaju stvarno dobru obranu i kontru, to će biti naša najveća briga. Moramo im postaviti visok ritam”, poručio je.

Komentirao je popularni Zlaja i mnogobrojne navijače. “Ovi naši navijači su sjajni. Jučer smo igrali protiv domaćina Austrije, a Hrvata je bilo pola dvorane. To mi je neshvatljivo, nadglasali su domaćine i dominirali. Baš mi je drago jer smo se spojili zajedno. To može biti ključno”, zaključio je.

Komentiraj