HOĆE LI BITI NOKAUT? Todorić objavio novi video s boksačkog treninga: Budimo pobjednici!

Autor:

Screenshot/TikTok

Bivši vlasnik Agrokora Ivica Todorić objavio je na TikToku novi video. U njemu Todorić s boksačkim rukavicama udara vreću za boks i otkriva da je predao zahtjev za blokadu imovine ruskih banaka.

“Danas, 15,04.2024. predan je, od mog međunarodnog pravnog tima dugo pripremani Zahtjev za blokadom imovine ruskim bankama Sberbank i VTB pred uglednim neovisnim europskim sudom. Sud će svoju odluku o blokadi donijetu u zakonskom roku od 15 dana, a nakon toga podnosimo Tužbu za naknadu štete, sve vezano uz slučaj Grupe Borg i pljačke glavne regionalne kompanije Agrokor. Zbog zaštite pravnog postupka, u ovom trenutku ne mogu iznositi više informacija, no bit ćete informirani kada to postane pravno moguće”, poručio je Todorić.

“Šta radim? Danas je za mene veliki dan. Na jednom od uglednih europskih sudova predan je zahtjev za blokadu imovine ruskih banaka. I to radi naknade štete koje su napravili u dogovoru sa Plenkovićem. A ja održavam kondiciju. Vi mene pitate da li će biti nokaut? Kad govorimo o nokautu, prvo pozivam sve građane Hrvatske da 17.4. svi izađemo na birališta. I da zajedno nokautiramo HDZ. Nemojmo propustiti šansu preporoda naše jedine domovine Hrvatske. Budimo pobjednici”, rekao je u videu Todorić.

@ivicatodoric.hr Danas sam predao Zahtjev za blokadu imovine ruskih banaka pred uglednim europskim sudom zbog #grupaborg i pljačke imovine u #agrokor IZAĐITE NA IZBORE I NEMOJTE GLASATI ZA HDZ! #izbori #izbori2024 ♬ original sound – Ivica Todorić

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.

Avatar photo
Lumumba

prije 1 mjesec

Primjer kako starci rade budalu od sebe. Budi sretan da nisi završio u zatvoru. Plenković ti se smilovao, a ti mu radiš o glavi i to s tvoje strane nije nimalo lijepo. Mene pak zanima otkuda ti novac da platiš geliptere, koji su te uvjerili da imaš šanse za baviti se politikom. Kukaš i plačeš, a drmnuo si lovu za tri života.