HNS će ponovno razmjenjivati suce s Ciparskim savezom

Autor:

24.02.2023. Sibenik - SuperSport Prva nogometna liga 23 kolo. HNK Sibenik - NK Istra 1961. Sudac Athanassiou K Photo: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Hrvoje Jelavic / Pixsell

Hrvatski nogometni savez potpisao je pod pokroviteljstvom Uefe poslovnu suradnju s Ciparskim nogometnim savezom, priopćeno je iz kuće hrvatskog nogometa.

U ime krovne organizacije hrvatskog nogometa istu je potpisao dopredsjednik Slavko Prišćan, a poslovna suradnja se odnosi na razvoj sudaca i razmjenu sudačkih timova. Na taj način se nastavlja projekt koji je započeo prošle godine.

Uz Slavka Prišćana, u delegaciji HNS-a bio je i predsjednik Komisije nogometnih sudaca Bruno Marić.

“Kad sam osmislio ovu ideju o razmjeni sudaca, imao sam nadu da će to biti za dobrobit, prije svega, hrvatskog suđenja, a posljedično i hrvatskog nogometa. Činjenicu da je Uefa stala iza ovog projekta ove godine smatram velikim zamašnjakom za daljnji razvoj hrvatskog suđenja i sjajnu pozornicu za naše suce koji su sada u europskim utakmicama angažirani triput više nego prije. Zahvaljujem na velikoj podršci predsjedniku Marijanu Kustiću, dopredsjedniku Slavku Prišćanu, svim članovima Izvršnog odbora HNS-a i, naravno, Zvonimiru Bobanu bez kojeg ne bi bilo ovoga projekta”, istaknuo je Bruno Marić za službene stranice HNS-a.

Majci Cipranina koji je sudio u HNL-u zapaljen auto, ciparska liga prekinuta zbog štrajka sudaca

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.