Henryju Cavillu prvo javili da se vraća ulozi Supermana, sada mu otkazali

Autor:

WArner Bros

Prije dva mjeseca Henry Cavill veselio se odluci filmske kompanije Warner Bros. da oživi Superman franšizu i to s njim u glavnoj ulozi. On ga je i prije glumio, posljednji puta u filmu „Liga pravde“ iz 2017. godine, a nakon što se kao Superman nakratko pojavio u filmu „Black Adam“ objavljena je najava velikog povratka Cavilla u ulozi slavnog superhaeroja. Od toga, ipak, neće biti ništa.

Naime, u međuvremenu je kompanija Warner Bros. postavila na čelo svoje kompanije DC Studios Jamesa Gunna i Petera Safrana s ciljem da filmovi sa DC supoerherojima kao što su Batman i Superman postanu jednako uspješni, ako ne i uspješniji, kao filmovi s Marvelovim superherojima. U tom kontekstu dvojica novih čelnika obavijestili su Cavilla kako ipak neće ponovo dobiti ulogu Supermana. A ono što su mu obećali prije par mjeseci? Pa, to je bilo prije no što su Gunn i Safran postavljeni na čelne pozicije kompanije DC Studios.

„Upravo sam imao sastanak s Jamesom Gunnom i Peterom Safranom i javljam vam tužne vijesti. U konačnici, neću se vratiti kao Superman. Nakon što je filmska kompanija u listopadu objavila moj povratak, prije no što su ih angažirali, novu vijest nije lako za prihvatiti, ali to je život. Postavljanje novih ljudi je nešto što se događa. Poštujem to. James i Peter moraju izgraditi DC svemir. Želim im, kao i svima uključenima, puno sreće“, napisao je Cavill u objavi na Instagramu. Ujedno, dodao je kako razumije žaljenje obožavatelja zbog ove odluke.

https://www.youtube.com/watch?v=qLx-YN2got8

Cavillova objava stigla je nakon što je James Gunn na Twitteru objavio kako će on napisati scenarij za novi film o Supermanu u kojem će se usredotočiti na razdoblje kada je Superman bio mlad. Naveo je kako će početkom slijedeće godine objaviti prve filmske projekte koje će početi snimati i dodao kako su on i Safran veliki obožavatelji Cavilla te su razgovarali s njim o mogućnosti da u budućnosti ipak rade zajedno na nekim projektima.

Cavill nije jedini gubitnik nakon promjena na čelu kompanije DC Universe. Prošli tjedan objavljeno je kako su Gunn i Safran odlučili da se neće snimati treći dio filma „Wonder Woman“ što je redateljica Patty Jenkins i potvrdila.

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.