ČOVJEK OD ČELIKA Objavljena prva fotografija novog Supermana u kostimu superheroja

Autor:

David Corenswet poses at the premiere of the Netflix film "Look Both Ways," Tuesday, Aug. 16, 2022, at the Tudum Theater in Los Angeles. (AP Photo/Chris Pizzello)

AP Photo/Chris Pizzello

U ponedjeljak je James Gunn, redatelj i scenarist novog filma o Supermanu, objavio fotografiju na društvenim mrežama na kojoj se vidi kako ovaj heroj, kojeg će glumiti David Corenswet, navlači čizme. Objavljivanje novog glumca u kostimu Supermana više od godinu dana prije premijere je iznenađenje i rijetkost. Prema nekim informacijama, kompanija DC Studios željela je time preduhitriti papparazze koji oblijeću lokacije na kojima se film već počeo snimati.

Tijekom gotovo 50 godina, koliko se snimaju filmovi o Supermanu, ovog superheroja glumila su samo tri glumca, I to Christopher Reeve (1978-87), Brandon Routh (2006) I Henry Cavill (2013-2022). Corenswet je poznat kao televizijski glumac koji se pojavljivao u serijama Ryana Murphya “The Politician” i “Hollywood”, ali će ga uloga Supermana odvesti na novu razinu slave. James Gunn po prvi će put režirati film s DC superherojem, dosadašnji uspjeh duguje režiji franšize “Čuvari galaksije” za Marvel.

U filmu “Superman” također će glumiti Rachel Brosnahan kao Loisa Lane i Nicholas Holt kao Lex Luthor, dok ostatak glumačke ekipe čine Skyler Gisondo (Jimmy Olsen), Sara Sampaio (Eve Teschmacher), Edi Gathegi (Mister Terrific), Terence Rosemore (Otis), Anthony Carrigan (Metamorpho), Isabela Merced (Hawkgirl), Nathan Fillion (Guy Gardner), María Gabriela de Faría (The Engineer) i Wendell Pierce (Urednik lista Daily Planet Perry White.)

Kompanija Warner Bros. objavila je kako će se film početi prikazivati u kinima 11. srpnja 2025.

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.