HEINEKEN REGATTA CROATIA Četiri dana ispunjena sportom, zabavom i adrenalinom

facebook.com

Jedna od najslavnijih svijetskih jedriličarskih regati ovo ljeto napokon stiže kod nas.

Nastala po uzoru na poznatu Heineken Regattu, koja se već 37. put tradicionalno održava na egzotičnom karipskom otočju St. Maarten, u Republiku Hrvatsku po prvi puta stiže ovog kolovoza.

Heineken Regatta Croatia zamišljena je kao internacionalni event, a okupit će najiskusnije jedriličare i sportaše iz cijelog svijeta. Pored profesionalnih sportaša, svi zainteresirani ljubitelji ovog adrenalinskog sporta i aktivnog životnog stila imat će priliku iz prve ruke osjetiti čari jedrenja na prekrasnom Jadranu, jednoj od najprominentnijih nautičkih lokacija, specifičnog krajolika s više od 1 240 otoka.

Pored sportskog dijela, Heineken Regatta Croatia pružit će jedinstveno ljetno iskustvo i kroz zabavni dio programa. Organizatori pripremaju spektakularni party otvorenja u Central klubu u Gradu Splitu, zatim jedinstveni sunset party uz live-performance sjajnog Ricka Swanna u Auro Beach Baru na otoku Braču, a za kraj najavljen je nezaboravan live set svjetski poznatog DJ-a Michaela Feinera na veličanstvenoj tvrđavi Fort George na Visu.

Prva utrka kreće 06. kolovoza iz Grada Splita i vozi se do Brača, druga 07. kolovoza od Brača do Paklenih otoka, a treća i završna utrka vozit će se isti dan od Paklenih otoka do Visa.

U ponudi su dvije vrste ulaznica: Full Experience i Regatta Only. Obje ulaznice uključuju startni broj za jedrilicu, dobrodošlicu, polo majicu za skippera, T-shirt majice za team i zastavu, dok Full Experience još uključuje i ulaznice na sve party evente.

Postoji i opcija prijave ukoliko nemate jedrilicu, više informacija o ovom sportskom događaju pogledajte na http://heinekenregattacroatia.com/.

Komentiraj