U VRHU HDZ-a postali su svjesni toga da su Zdravko Marić i, od proteklog tjedna, Zlatko Ževrnja osobe koje dominantno kroje političku sudbinu premijera Plenkovića, njegove vlade, ali i stranke u cjelini

I od ministra financija Zdravka Marića i od Zlatka Ževrnje, splitsko-dalmatinskog župana i još uvijek kandidata HDZ-a za još jedan mandat na toj funkciji, pojedinci u vrhu HDZ-a očekuju da se uskoro zahvale na povjerenju HDZ-u i Andreju Plenkoviću, predsjedniku te stranke i aktualnom hrvatskom premijeru.

U vrhu HDZ-a postali su potpuno svjesni da su i Marić i od proteklog tjedna Ževrnja osobe koje trenutačno dominantno kroje političku sudbinu aktualnog premijera Plenkovića, vlade koju on predvodi, ali i stranke u cjelini.

Pročitajte članak u cijelosti na našem digitalnom izdanju.

Komentiraj

PREKOPixsell
Podijeli objavu
Prethodni članakSlovenija već ovaj tjedan uvodi tehničke mjere radi smanjenja gužva
Sljedeći članakŠVICARSKA “Zabrana za konzumiranje marihuane je totalna glupost”
Berislav Jelinić je istraživački novinar sa više od dvadeset godina radnog iskustva u vodećim hrvatskim tiskanim i elektroničkim medijima. Diplomirani je kriminalist sa apsolviranim studijem novinarstva, te stečenim zvanjem EMBA nakon završene Cotrugli Business School. Radio je kao novinar i urednik u tjednicima Globus, Studio, Arena, Aktual, dnevnim novinama Jutarnji list, na OTV-u, te autorski surađivao na projektima emitiranim na HTV-u i TV Mreži, ali najveći dio profesionalnog angažmana aktivan je u Nacionalu. Početkom 2014. izdao je knjigu pod naslovom Zašto je ubijen Ivo Pukanić. Godinama je aktivan u nevladinom sektoru vezanom uz razvoj transparentnosti pravosuđa. Tijekom posljednjih pet godina aktivan je član Rotary kluba Zagreb Medvedgrad, gdje je odradio i jednogodišnji predsjednički mandat.