U VRHU HDZ-a postali su svjesni toga da su Zdravko Marić i, od proteklog tjedna, Zlatko Ževrnja osobe koje dominantno kroje političku sudbinu premijera Plenkovića, njegove vlade, ali i stranke u cjelini

I od ministra financija Zdravka Marića i od Zlatka Ževrnje, splitsko-dalmatinskog župana i još uvijek kandidata HDZ-a za još jedan mandat na toj funkciji, pojedinci u vrhu HDZ-a očekuju da se uskoro zahvale na povjerenju HDZ-u i Andreju Plenkoviću, predsjedniku te stranke i aktualnom hrvatskom premijeru.

U vrhu HDZ-a postali su potpuno svjesni da su i Marić i od proteklog tjedna Ževrnja osobe koje trenutačno dominantno kroje političku sudbinu aktualnog premijera Plenkovića, vlade koju on predvodi, ali i stranke u cjelini.

Pročitajte članak u cijelosti na našem digitalnom izdanju.

Komentiraj

FOTO:Pixsell
PODIJELI
Berislav Jelinić je istraživački novinar sa više od dvadeset godina radnog iskustva u vodećim hrvatskim tiskanim i elektroničkim medijima. Diplomirani je kriminalist sa apsolviranim studijem novinarstva, te stečenim zvanjem EMBA nakon završene Cotrugli Business School. Radio je kao novinar i urednik u tjednicima Globus, Studio, Arena, Aktual, dnevnim novinama Jutarnji list, na OTV-u, te autorski surađivao na projektima emitiranim na HTV-u i TV Mreži, ali najveći dio profesionalnog angažmana aktivan je u Nacionalu. Početkom 2014. izdao je knjigu pod naslovom Zašto je ubijen Ivo Pukanić. Godinama je aktivan u nevladinom sektoru vezanom uz razvoj transparentnosti pravosuđa. Tijekom posljednjih pet godina aktivan je član Rotary kluba Zagreb Medvedgrad, gdje je odradio i jednogodišnji predsjednički mandat.