HAK upozorava vozače: Kolnici su vlažni, moguća poledica

Autor:

05.01.2024., Rijeka - Zbog kise su mokri i skliski kolnici te je potreban oprez u voznji na autocestama A6 i A7. Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

Goran Kovacic/PIXSELL

Kolnici su mjestimice vlažni i skliski, moguća je poledica, zbog jakog vjetra na Jadranskoj magistrali (DC8) između Novog Vinodolskog i Senja te Karlobaga i Svete Marije Magdalene zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle, izvijestio je u petak HAK.

Na autocesti A7 Rupa-Rijeka zbog radova zatvoreni su izlazni krakovi čvora Učka (Matulji) iz smjera Rijeke i Rupe u smjeru Opatije i Pule.

Zbog zimskih uvjeta zabrana je prometa za kamione s prikolicama i tegljače s poluprikolicama te ostala vozila bez zimske opreme i u Lici na županijskoj cesti ŽC5217 Dobroselo-Mazin-Bruvno, a za sav promet zatvorena je županijska cesta ŽC5199 u mjestu Štirovača, javlja Hrvatski autoklub (HAK).

U pomorskom prometu nema poteškoća.

Na graničnom prijelazu sa Srbijom Bajakovo (Batrovci) čekanje za teretna vozila na izlazu je 8 sati, a na graničnom prijelazu  Batina (Bezdan) čekanja za teretna vozila na ulazu je 3 sata, a na izlazu jedan sat.

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.