HAK Magla smanjuje vidljivost, zatvoren GP Ličko Petrovo Selo

Autor:

Kristina Stedul-Fabac/PIXSELL

Magla smanjuje vidljivost i usporava vožnju mjestimice u Lici, Gorskom kotaru i središnjoj Hrvatskoj, javlja jutros Hrvatski autoklub upozoravajući vozače da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama.

Zbog radova je zatvorena autocesta A7 između čvorova Šmrika i Križišće u smjeru Rijeke, a između čvorova Hreljin i Šmrika u smjeru Krka vozi se usporeno kroz zonu gradilišta.

Zbog radova, vozi se dvosmjerno jednom stranom autoceste na autocesti A2 Zagreb-Macelj između naplate Zaprešić i odmorišta Jakovlje (od 10. do 12. km).

U Zagrebu, do 2. lipnja do 20 sati vozi se suženim kolnikom zbog radova u zoni raskrižja Bolničke ulice/Aleje Bologne/Ilice s ulicom Majke Terezije i Vrapčanske aleje.

Granični prijelazi

Zatvoren je granični prijelaz Ličko Petrovo Selo zbog prosvjeda u BIH. Promet se preusmjerava na granične prijelaze: Maljevac i Užljebić.

GP Vinjani Donji zatvoren je do petka u 12,00 sati (27. svibnja 2016.god.). Obilazak za osobna vozila je preko graničnog prijelaza Vinjani Gornji, a teretna vozila se preusmjeravaju na granični prijelaz Nova Sela.

Do 15.06.2016.g. na državnoj cesti DC201 u blizini graničnog prijelaza Požane/Sočerga vozi se uz regulaciju prometa semaforima, a i dalje je zabrana prometa za autobuse koji se preusmjeravaju na GP Kaštel.

Granični prijelaz Harmica (SLO) otvoren je za vozila do 7,5 t.

Pomorski promet

Trajekti i katamarani plove prema redu plovidbe.

Od srijede, 25.svibnja trajekti Jadrolinije plove prema na sezonskom, ljetnom, redu plovidbe.

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)