Zbog jakog vjetra na Jadranskoj magistrali (DC8) između Senja i Svete Marije Magdalene zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle (I. skupina vozila).

Zbog opasnosti od naleta na psa na autocesti A1 između čvorova Žuta Lokva i Otočac vozi se uz ograničenje brzine, javio je Hrvatski autoklub u 7,50 sati.

U većem dijelu unutrašnjosti, zbog niskih temperatura, moguća je poledica, posebice na mostovima i nadvožnjacima. Vozačima se savjetuje da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama te da na put ne kreću bez zimske opreme.

Za sav promet zatvorene su ceste (zbog radova): Jadranska magistrala (DC8) kroz Posedarje, DC75 u Karigadoru, Taru i na dionici Vodnjan – Pula, DC206 Hum na Sutli-Kostel, DC300 Umag-Finida (radovi na kružnom raskrižju Marketi u Umagu) i DC502 Smilčić-Pridraga.

Prema privremenoj prometnoj regulaciji vozi se na cestama: DC1 na dionici Točak-Hrvatski Blagaj; DC2 u Vukovaru u Ulici Priljevo; Jadranskoj magistrali (DC8) u mjestima Murvica Gornja, Marina, Slano i Klek, od mosta Bistrina (DC8) do raskrižja sa DC414 za Pelješac; DC27 na mostu Obrovac i u naseljima Budak i Stankovci; DC32 kod mjesta Smrečje (kod Čabra); DC46 Đakovo-Budrovci; DC66 Pula-Most Raša u naselju Marčana; DC206 Valentinovo-Krapina.

Večeras u 22 sata kreće izvanredni prijevoz tereta velikih dimenzija na relaciji: Riva, Rijeka-DC8-tunel Pećine-čvor Draga-A6 Rijeka-Zagreb-A1-A4 Goričan-Zagreb-čvor Goričan 1 do graničnog prijelaza Goričan II. Dolazak se očekuje sutra 6 sati.
Trajekti i katamarani plove prema redu plovidbe.

Komentiraj