Saborski zastupnik Mosta Nikola Grmoja na današnjoj je sjednici poručio kako namjeravaju promijeniti Zakon o HRT-u i ‘onemogućiti Hanžekoviću da uzima milijune kuna iz džepova građana’. Ustvrdio je da Hanžeković postavlja u svoje medije ljude koji imaju zadatak “rasturiti MOST tamo gdje je MOST najjači.

U sve se, dodao je, uključila i Slobodna Dalmacija, gdje se na današnjoj naslovnici nalazi članak o ‘kumu Bože Petrova koji šefuje Hrvatskim vodama’. Komentirao je navedeni članak u kojem se navodi kako je netko natjerao pet djelatnica na lažiranje izvješšća o Lećevici.

“Istina je da je pet djelatnica netko natjerao da naprave izvješće koje nisu ovlaštene ni potpisati, i onda je jedan od tih koji su vršili pritisak na sastanku s ministrom Dobrovićem mahao tim dokumentima”, poručio je Grmoja s govornice.

“Budite sigurni, dok Most bude upravljao Ministarstvom zaštite okoliša i Hrvatskim vodama, sve će se obavljati po zakonu. A onda neka oni uvlače u Slobodnoj Dalmaciji kuma, neka ga izvlače iz ormara po potrebi. Znamo primati udarce, ali vjerujte, znamo i uzvratiti”, poručio je Grmoja.

Komentiraj