Film & glazba
Decoration icon

tužba

Grimes tuži svog bivšeg partnera Elona Muska i traži skrbništvo nad njihovo troje djece

Autor:

Press

Milijardera Elona Muska tužila je njegova bivša partnerica Grimes s kojom ima troje djece i koja sada želi ostvariti svoja roditeljska prava koja su joj bila uskraćena.

Kanadska glazbenica, pjevačica i producentica Claire Elise Boucher, poznatija po svom umjetničkom imenu Grimes poduzela je potrebne pravne korake protiv Elona Muska želeći preuzeti skrbništvo nad njihovo troje djece koje su dobili u periodu od 2018. do 2021. godine kada su prekinuli vezu. Sudu u Kaliforniji je podnijela zahtjeva za utvrđivanje roditeljskog odnosa.

Grimes i Elon Musk objavili su svoju vezu 2018. kada su zajedno prisustvovali Met Gali. Nekoliko godina kasnije, Musk je rekao da su on i Grimes uglavnom razdvojeni. Grimes i Musk dijele troje djece kojima su nadjenuli više nego neobična imena: X Æ A-Xii, Exa Dark Sideræl i Tau Techno Mechanicus Musk

U međuvremenu na platformi X Grimes je napisala post o Shivon Zillis, s kojom Musk također ima djecu, no post je u međuvremenu izbrisan a pisalo je: “Reci Shivon da me deblokira i reci Elonu da mi dopusti da vidim svog sina ili neka odgovori mom odvjetniku. Nikada mi nije bilo dopušteno vidjeti ni fotografiju svoje djece do ovog trenutka, unatoč situaciji koja je potpuno razdvojila moju obitelj.”

Potom se ponovo oglasila na X-u gdje je napisala: “Konačno sam uspjela dugo razgovarati sa Shivon, na što sam jako dugo čekala. To sve što se događa nije njezina krivnja, nemojte se ljutiti na nju! Jako se poštujemo i veselimo se što ćemo postati prijateljice i što će naša djeca odrastati zajedno. Žene su često suprotstavljene jedna drugoj. Nakon razgovora sa Shivon, shvatila sam da je ona nevjerojatna osoba i da oboje samo želimo ono što je najbolje za našu djecu.”

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.