Glumci u elegantnim kombinacijama na večeri dodjele MTV Movie and TV Awards

Screenshot YouTube

Jednostavne, elegantne, vesele i mladenačke odjevne kombinacije su dominirale crvenim tepihom dodjele MTV Movie and TV Awards.

Televizijska miniserija WandaVision je odnijela najviše nagrada na posebnoj večeri. Scarlett Johansson i Sacha Baron Cohen su primili posebne nagrade za svoj doprinos i rad u filmskoj industriji te su i svoje govore zahvale učinili posebnim.

Mediji su se posebno usredotočili na pojavu nekih glumaca na crvenom tepihu. Američka glumica Mandy Moore se odlučila za dugu žutu haljinu s istaknutim prednjim izrezom u donjem dijelu. Ističe se kako je to bilo njeno prvo javno pojavljivanje nakon poroda.

Elizabeth Olsen se vrlo dobro osjećala u kratkoj kombinaciji sa svjetlucavim točkicama i bila je dobro raspoložena kada je primala nagradu. Henry Golding se odlučio za jednostavan i opušten izgled, koji je istaknula njegova retro plava lagana jakna.

Lana Condor je za MTV večer odabrala klasiku. Duga elegantna crna haljina sa šljokicama i svijetlim uzorkom je samo naglasila njenu prirodnu ljepotu.

Komentiraj