Glumci su prilično glupi, smatra Anthony Hopkins

Anthony Hopkins (81)  razgovarao je sa Bradom Pittom za magazin Interview i već smo pisali o tome kako se Pitt tom prilikom razgolio po pitanju svog alkoholizma i bezosjećajnosti. Međutim, i Hopkins je u tom  razgovoru rekao mnogo zanimljivih stvari. Njih dvojica zajedno su glumili u filmovima „Legenda o jeseni“ i „Upoznajte Joa Blakea“, a povod za intervju bio je novi film Anthonya Hopkinsa „The Two Popes“ koji će se na streaming servisu Netflix početi prikazivati 20. prosinca. Tim povodom, Hopkins je u razgovoru nazvao „glupima“ one u glumačkoj profesiji.

„Ljudi mi postavljaju pitanja o trenutnoj situaciji u životu, a ja im kažem ‘Ne znam, ja sam samo glumac. Nemam neko mišljenje. Glumci su prilično glupi. Moje mišljenje je bezvrijedno. Po meni kontroverze nema i zato me ne uvlačite u to jer ne želim u tome  sudjelovati’“, rekao je Hopkins Pittu na što mu je ovaj rekao da se osjeća jednako.

Ujedno, Hopkins je rekao kako gotovo više ne gleda filmove, ali je pogledao „Bilo jednom u Hollywoodu“. „Pogledao sam ih nekoliko, zabavni su, ali me nisu osvojili. Prestar sam za to“, smatra Hopkins.

U filmu „The Two Popes“ Hopkins glumi papu Benedikta XVI, a partner mu je Jonathan Pryce. Za obojicu se poredviđaju nominacije za nagradu Oscar.

Komentiraj