GLAVOTA “Narode, oprostite što morate trpjeti sr*** u vlastitoj zemlji”

Screenshot/N1

Predstavnik branitelja Ivica Glavota u Kninu se obratio okupljenima na proslavi 21. obljetnice ‘Oluje’. U svom je govori istaknuo kako se danas slavi 21. godišnjica pobjede nad velikosrpskim pretenzijama.

“Uz vodstvo Tuđmana, Oluja je bila najveći dragulj na kruni Domovinskog rata, bila je to borba za suvremenu Hrvatsku. To je bio samo prvi čin, a drugi čin bi trebao biti borba za suvremeno društvo, ali taj čin nije ni započeo. Fotelje su se koristile, neki su se posvetili se osobnom probitku, a narod im je povjerovao”, rekao je Glavota.

“Vjerovali smo da će idući korak nakon Oluje biti napredak, a sada se Hrvatska priprema za primanje migranata jer Hrvatska stari, a isti oni koji ih primaju otjerali su naše mlade iz Hrvatske”, nastavio je Glavota poručujući Plenkoviću da završi priču o prošlim vremenima, prenosi N1.

“Narode moj, ne dopustite da nas vuku za nos. Priznajem da sam sa svojom braćom uzeo oružje kako bi zaustavili četničku hordu. Ispričavam se svima kojima nismo uspjeli pomoći, a najviše tebi narode što nismo odradili posao do kraja i što sada morate trpjeti sranja u vlastitoj zemji. Ispričavam se”, zaključio je Glavota svoj govor neprimjerenim rječnikom za ovakvu proslavu.

Komentiraj