Glasnović usred restorana napao novinara Dragu Pilsela: “Ponavljao je da sam majmun i da me nabije na Titov ku**c”

U jednom zagrebačkom restoranu u ponedjeljak poslijepodne verbalno je napadnut novinar Drago Pilsel. Kako je sam rekao, napao ga je bivši saborski zastupnik Željko Glasnović.

Pilsel je nakon incidente ispričao da je oko 16 sati sjedio u otvorenom dijelu restorana i da nije vidio da u blizini sjedi Glasnović. “Dolazio je prema meni i ja ga nisam odmah prepoznao jer nisam imao naočale. Stavio sam ih i odmah ga prepoznao. Mahao je rukama pa sam mislio da će me udariti. Pripremio sam se za udarac i odmaknuo se unazad”, ispričao je Pilsel za Dnevnik.hr.

Kaže da mu je Glasnović govorio da je ”isti kao i onaj koji su ubili pola milijuna Hrvata”. ”Ponavljao je da sam majmun i da me nabije na Titov ku**c. Imao je tih svojih pet-šest tema koje je ponavljao. Ja se znam braniti, ali on je bio vojnik i nikad ne znaš”, dodao je.

Pilsel kaže da je tada došao konobar i zamolio Glasnovića da se vrati za svoj stol. Bivši saborski zastupnik je, kako navodi, kada je ‘istrošio repertoar’ , otišao.

Incident je prijavio policiji koja je napravila zapisnik događaja. Kaže da ne zna što je natjeralo Glasnovića na ovakvu reakciju. ”On je ljut na mene i prozivao me u parlamentu, ali ovo je iz vedra neba bilo”, poručio je Pilsel.

Komentiraj