GARTNER MAGIC QUADRANT Tvrtka XMPie proglašena liderom u kategoriji softvera za komunikaciju s korisnicima

Xerox, Gartner

Tvrtka XMPie, dio kompanije Xerox, proglašena je liderom Gartnerovog istraživanja Magic Quadrant 2017. u kategoriji softvera za komunikaciju s korisnicima (CCM).

U istraživanju je ocjenjivano petnaest CCM prodavatelja i to prema cjelovitosti njihove vizije i sposobnosti izvršavanja usluga.

Prema Gartnerovom izvješću “CCM alati se razvijaju te od onih koji podržavaju statički ispis i jednosmjerno emitiranje, postaju alati za stvaranje dinamične komunikacije na zahtjev preko više kanala”.

XMPie softver podržava stvaranje i upravljanje komunikacijom s kupcima koja je višekanalna i dvosmjerna te ima u svom rasponu ispis, digitalne, društvene i mobilne kanale, i pomaže tvrtkama da moderniziraju svoje CCM napore.

“Naša tehnologija je dizajnirana kako bi našim korisnicima omogućila da stvaraju zanimljive i nezaboravne jedan-na-jedan marketinške komunikacije, uz jedinstvenu integraciju ispisa i digitalnih alata”, rekao je Jacob Aizikowitz, predsjednik tvrtke XMPie.

Gartner ne promovira niti jednog dobavljača, proizvod ili uslugu opisanu u svojim istraživačkim publikacijama te ne savjetuje korisnike tehnologije da odaberu samo one prodavače s najvišim ocjenama ili drugim oznakama. Gartner istraživačke publikacije sastoje se od mišljenja Gartner istraživačke organizacije koja se ne trebaju tumačiti kao činjenične izjave. Gartner se odriče svih jamstava u odnosu na ovo istraživanje, uključujući i jamstva o mogućnosti prodaje ili prikladnosti za određenu svrhu.

Gartner

Komentiraj