FOTO: Zagrebački Gornji grad zasjao posebnim modnim sjajem

Hippy Garden

Zagrebačka uspinjača, Strossmayerovo šetalište i vidikovac Gradec odisali su apsolutnim doživljajem modne profinjenosti za koju je u potpunosti zaslužna Đurđica Vorkapić, hrvatska dizajnerica i vlasnica popularnog modnog brenda Hippy Garden.

Romantičnu šetnicu pretvorila je u dugu modnu pistu prepunu fenjera, a dugačak zid obrastao u bršljen u suvremeni ambijent upotpunjen gustim dimom i refleksijom svjetlosti. Pistom je defiliralo 70-tak modela noseći svečane haljine svih veličina, elegantne kapute, zanimljive kombinezone…

“Živjeti i stvarati viziju u kojoj uživaš neprocjenjivo je blago. Moje modno stvaralaštvo, ideje i vizija uvijek su ispred očekivanja pa tako već dugo samostalne revije Hippy Garden oduševljavaju i daju novi stvaralački pristup”, rekla je dizajnerica Đurđica Vorkapić.

Uz mnogobrojne uzvanike renomirana hrvatska etiketa predstavila je kreacije iz kolekcije ‘Let there be light’, koja je inspirirana estetikom 80-tih i repertoarom stilova iz prošlosti, otvarajući prostor za slobodniji govor mode. Monokromatske boje odjevnih komada upotpunjene su metaliziranim detaljima i nitima koji ovu kolekciju jednostavno čine posebnom. Muška moda je predstavljena kroz živahna moderna odijela, zimske kapute smeđe boje i balonere s dominantno velikim gumbima.

Za frizure modela zaslužan je Studio Evelin pod kreativnim vodstvom Evelin Benković, za šminku visažistica Sanja Agić sa svojim timom, koja je naglasila glamurozan izgled modela.

Revija je izazvala oduševljenje uzvanika i zaradila brojne pohvale struke i obožavatelja brenda kao što su Borna Kotromanović, Rene BitorajacIvana Šundov, Goran Grgić, Tihana Zalepugin, Matija Vujica, Vanja Halilović, Ivana i Marija Husar, Tončica Čeljuska…

Komentiraj