FOTO: VINTAGE MARIPOSA Pedesete godine prošlog stoljeća i dalje su izvor inspiracije dizajnerima

Autor:

Maja Kljajić

Po mnogima najraskošnije vremensko razdoblje, pedesete godine prošlog stoljeća, čest su i nepresušan izvor inspiracije modnim dizajnerima. Gracioznost, elegancija, glamur i profinjenost samo su neki od zaštitnih znakova tadašnjih ikona stila, koje su diktirale trendove. Upravo ti trendovi iz sezone u sezonu vraćaju se na velika vrata današnje modne industrije.

Stoga ne čudi da je i poznata domaća dizajnerica, Kristina Bradač, svoju sedmu kolekciju Mariposa torbi posvetila vremenu koje je slavilo čistu ženstvenost.

Ovoga puta, u ulozi romantične Mariposa žene pojavljuje se kazališna, televizijska i filmska glumica Tamara Garbajs. Zahvaljujući svom talentu i profesiji, više nego uspješno dočarala je svu raskoš diva pedesetih godina, čiji su neizostavni accessories činile upravo torbe. Svoje stylinge upotpunila je s tri vrste torbi, od kojih se posebno ističu one manje, s detaljem ruže, koja se može skinuti te nositi kao broš. Svaku torbu krasi i prekrasna čipka, sad već prepoznatljiv detalj Mariposa torbe.

Izrađenu od neodoljivo mekanog baršuna i ovu kolekciju odlikuje u cijelosti ručna izrada. Poseban šarm cjelokupnom stylingu zasigurno daju romantični šeširi, također s potpisom Kristine Bradač, koji će sjajno izraziti stil, karakter i stav osobe koja ih nosi.

Foto: Maja Kljajić
Make Up: Žana Kožul
Hair: Larita Studio
Styling: Doris Fatur
Interior & Exterior: LaGrma

mariposa-1, Maja Kljajić

mariposa-2, Maja Kljajić

mariposa-3, foto: Maja Kljajić

mariposa-5, foto: Maja Kljajić

mariposa-10, foto: Maja Kljajić

mariposa-8, foto: Maja Kljajić

mariposa-4, foto: Maja Kljajić

mariposa-6, foto: Maja Kljajić

mariposa-7, foto: Maja Kljajić

mariposa-11, foto: Maja Kljajić

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)