‘Dječji festival’ sprema brojna iznenađenja

biobio.hr

CineStar kina diljem Hrvatske će i ove godine, peti put zaredom, biti okupljalište roditelja i njihovih mališana. U rzdoblju od 4. do 8. listopada sve će biti u znaku ‘Dječjeg festivala’.

Da mališani i njihovi roditelji vole ovaj zabavan dječji događaj dokazuje i činjenica da iz godine u godine ima sve veću posjetu. Dani za vrtiće i škole rezervirani su za 4. i 5. listopada.

Obiteljski dani su za vikend od 6. do 8. listopada od 11 do 17 sati. Velika zvijezda ovogodišnjeg festivala je jedan od najpoznatijih YouTubera iz regije – Dex Rock, koji će sa svojim ‘DexRock vs RockFam showom’ nastupiti u CineStaru Novi Zagreb (Avenue Mall) te u CineStar 4DX Mall of Split.

Kao i svake godine, veliki interes djece je za Paradu filmskih crtanih likova kada se i mali posjetitelji CineStara maskiraju u svoje najdraže filmske likove. Ovogodišnja vesela kostimirana parada seli se prvi put u Split, u CineStar 4DX Mall of Split, kada će proći cijelim Mall of Splitom. Pored filmske parade, i Zagrepčane i Splićane u lobbyju kina Avenue mall i Mall of Split očekuju različite zanimljive radionice, napuhanci, igraonice i facepainting.

Komentiraj