Pjesma “Blago svijeta” šesti je singl Filipa Pintara u nešto manje od dvije godine, koliko je prisutan na glazbenoj sceni.

Dvadesetogodišnjeg glazbenika smo imali prilike najbolje zapamtiti kroz njegov, do sada najuspješniji, singl “Ti si dar s neba”, koji je dobio same pohvale glazbenih urednika, a nedugo nakon što je objavljen, osvanuo je na nacionalnoj listi najemitiranijih singlova u Hrvatskoj, gdje je proveo pet uzastopnih tjedana.

Glazbu i tekst Filip Pintar je napisao sa suradnikom Malekom, a prvi put okušao se i u aranžiranju pjesme. Produkciju, miks i master potpisuje sve priznatiji glazbeni producent, Jere Šešelja.

“Dobro mi je poznata borba sa samim sobom, raznim strahovima, podilaženje drugima i zanemarivanje onoga što istinski osjećam. Vjerujem da kroz to prolazi većina mojih vršnjaka. Inspiriran upravo tim razmišljanjima, nastala je ova pjesma. Za mene je blago svijeta pronaći ono što živi duboko u svima nama: hrabrost, snagu i život bez straha. Upravo sam to pokušao sažeti u ovoj pjesmi”, rekao je mladi glazbenik.

“Blago svijeta” prati zanimljiv video spot ispunjen vizualnim efektima, kroz čiju radnju su prikazane dvije Filipove osobnosti. Jedna pozitivna, vedra i puna samopouzdanja te druga tužna i prestrašena.

Ovaj interesantni uradak djelo je redatelja i snimatelja Duje Miliše, koji je mnogima poznat kao voditelj jedne od najslušanijih radio postaja u Hrvatskoj, a čiji talent za stvaranje video priča prepoznaje sve više glazbenika.

Komentiraj