(FOTO) ŠKORO: “Andrej Plenković je izdao HDZ i Franju Tuđmana”

Predsjednički kandidat Miroslav Škoro održao je predizborni skup u KD Vatroslav Lisinski u Zagrebu.

Rečenicom “Zagrebe, sad ili nikada” otvoren je središnji skup Miroslava Škore u Zagrebu. Prije toga Škoro je ušao u dvoranu praćen svojom pjesmo, a nakon toga je krenulo skandiranje “Škoro, Škoro”.

Skup je vodila glumica Nada Gačešić Livaković koja je govorila o tome da će Škoro “vratiti slobodnu i suverenu Hrvatsku koja je oteta. Himnu je izveo Jacques Houdek. Na početku je odana i počast Franji Tuđmanu. U publici su bili Zlatko Hasanbegović, Ruža Tomašić, Željko Glasnović, Božidar Alić… Na pozornicu je, nakon glazbenog programa, izašao Škoro, piše Index.hr.

08.12.2019.,Zagreb – Predizborni skup kandidata za predsjednika Republike Miroslava Skore u KD Lisinski. Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL

“Od suza majki iz Vukovara i Iloka je nastao ovaj tsunami. Vi ste ta snaga koju nitko neće moći zautaviti, to vam ja jamčim:. Nitko neće moći zaustaviti vraćanje Hrvatske narodu”, rekao je Škoro i dodao da današnji HDZ nema veze s onim starim.

“Andrej Plenković je izdao HDZ i Franju Tuđmana. Kolinda Grabar Kitarović je kandidatkinja Plenkovića. Obraćam se HDZ-ovim biračima, ja ću biti vaš predsjednik, baštinit ću Franju Tuđmana. Neću iznevjeriti ne samo HDZ-ovce nego i druge stranke koje su me podržale. Maknimo ove jer oni ne razumiju ništa. Želim biti predsjednik ujedinitelj našeg napaćenog naroda”, rekao je Škoro.

“Pomest ćemo ih 22. 12. jer su izdali narod, jer su bahati i neodgovorni”, dodao je. “Politika je preozbiljan posao da bi se njome bavili ovi hrvatski političari. Dosta! 22. prosinca ćemo se obračunati dvostranačjem”, kazao je još.

08.12.2019.,Zagreb – Predizborni skup kandidata za predsjednika Republike Miroslava Skore u KD Lisinski. Kim Ann Skoro, supruga predsjednickog kandidata. Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL

“Ako treba, na hrvatske granice će izaći hrvatska vojska”, rekao je Škoro o migrantima.”Neće biti drugog kruga”; poručio je Škoro.

Nakon Škorinog govora skandiralo se “Pobjeda, pobjeda!”

Houdek je na početku skupa otpjevao i Škorinu pjesmu, a nakon toga je stihove čitao glumac Vedran Mlikota pa je pozornicu preuzela klapa.

Kako javlja Indexov reporter svi Škorini fanovi nisu stali u dvoranu pa su skup gledali u predvorju na video zidu.

Nakon klape, zapjevali su tamburaši. “Mnogim su Hrvatima sudili zbog domoljublja, a sad sude i njemu jer je odlučio zaljuljati strukture koje drmaju Hrvatskom”, rekla je voditeljica skupa Gačešić Livaković o Škori. “Sude mu jer će vratiti Hrvatsku narodu!”, dodala je.

Komentiraj