Bio je ovo vikend za pamćenje mnogobrojnim obožavateljima proslavljenog kantautora Sergeja Ćetkovića koji su dvije večeri zaredom do posljednjeg mjesta ispunili zagrebačku dvoranu Vatroslava Lisinskog uživajući u najvećim hitovima ove velike regionalne zvijezde.

Odlično raspoloženi Sergej Ćetković koncerte je započeo svojom najnovijom uspješnicom “Oči nikad ne stare“ koju u originalu izvodi sa Stjepanom Hauserom, a koja je već dva tjedna na hrvatskoj nacionalnoj top listi najemitiranijih singlova.

Svima poznate hitove “Nek te ljubav dočeka“, “Korov“, “Zar je kraj“, “Pogledi u tami“, “Ne živim ja“, “Pola moga svijeta“ i mnoge druge publika je pjevala uglas sa svojim omiljenim pjevačem koji ih je, osim glasom, oduševio i duhovitošću pa se na trenutke koncert pretvarao u stand up komediju.

Sergej Ćetković je uspio stvoriti odličnu atmosferu, opušteno se fotografirao s fanovima, šetajući gledalištem iz kojeg su mu podršku dale i njegove najdraže – supruga i dvije preslatke kćerkice.

“Čast mi je pjevati pred ovakvom publikom koja me vjerno prati od mog prvog koncerta u Zagrebu. Toliko pozitivne energije znači mi puno i bez njih ovo sve ne bi imalo smisla. Jedva čekam da sve ponovimo iduće godine“, rekao je pjevač.

Gromoglasni pljesak prolomio se kada je na binu izašla predivna Jelena Rozga kao gošća večeri i otpjevala s njim njegov bezvremenski hit “Prsten na sto“ te „Piši mi“ grupe Magazin uz Sergejevu pratnju na klavijaturama.

“Ovo je večer koja će se dugo pamtiti i o kojoj će se pričati danima. Sergej je za mene jedna posebna osoba, čovjek koji ima veliku dušu. Sergeja moraš voljeti“, izjavila je Jelena Rozga.

Nakon Zagreba, Osijeka, Splita i Pazina, hrvatski obožavatelji uskoro će u čaroliji glazbe moći uživati i u Slavonskom Brodu (17.11.) te drugim gradovima.

http://www.sergejcetkovic.me/

Komentiraj