facebook.com

FOTO: Roses Designer Outlet veselo proslavio deseti rođendan

Najljepši modni grad i prvi modni outlet u Hrvatskoj oduševio je brojne posjetitelje veselom rođendanskom završnicom. Višednevnoj zabavi u Roses Designer Outlet nisu odoljeli ni poznati gosti.

Voditelj Mario Petreković i kolumnistica Andrea Andrassy pokazali su svoje kulinarsko umijeće u gastro nadmetanju. Uz blogere Darka Kontina i Katarinu Paoletić pripremali su slasne rođendanske muffine čiji su okusi oduševili prisutne.

Za ljubitelje sporta kao i za najmlađe posjetitelje brojne aktivnosti je organizirao trener i voditelj Mario Valentić.

Brojne posjetitelje su svojim nastupom zabavljali i uvijek dobro raspoloženi glazbenici Scifidelity bend, a do suza su ih nasmijavali stand up komičari iz ‘Komedije s nogu’ predvođeni Peđom Bajovićem. Posjetitelji su uživali i brojnim drugim obiteljskim aktivnostima i iznenađenjima.

Posebno iznenađenje za mlade ljubiteljice mode bile su blogerice Maša Zibar, Matea Frajsberger, Barbara Repe, Ana Karadžole i Marija Nikšić, a Nika Ilčić je za svoje fanove organizirala predstavljanje knjige.

“Kad smo prije deset godina započeli s gradnjom Roses Designer Outleta imali smo viziju o jednom od najljepših mjesta za kupovinu, jer je Roses smješten u srcu bajkovito lijepog Zagorja. U tome smo i uspjeli, jer nas svake godine posjeti više od milijun i pol ljudi. Vjerujemo da ćemo i idućih godina ostvarivati modne snove naših posjetitelja“, izjavio je Roman Rogović, direktor Roses Designer Outleta.

Komentiraj