FOTO: RESERVED Vojnički stil je najpopularniji trend za proljeće i ljeto

Reserved

Ljetna moda brenda Reserved nam donosi snažan spoj sporta i vojničkog stila kojeg ne čine samo stroge vojničke uniforme i zemljane boje već i futuristički i razigrani modni komadi.

Reserved tako predstavlja novu liniju New Camo koja će zasigurno plijeniti pažnju modnih obožavatelja u nadolazećim toplim mjesecima.

Klasični vojni komadi poput bijele majice i maslinaste košulje spojeni su s modnim idejama iz potpuno drugačijih modnih svjetova. Prevelika radna odijela, veliki džepovi koji se pojavljuju svugdje pa čak i na haljinama i baseball kapama, dolaze u različitim formama. Muška i ženska linija uključuju neke neobične komade poput bluza s rukavima na vezanje ili kombinaciju sportske jakne i vojničke parke.

Nijedan outfit nije doslovno vojnički, nego se u kolekciji osjeća moderan stil. Vojnički print je digitalan i kombiniran s botaničkim uzorcima u ženskoj liniji.

Široke hoodie jakne i majice, kopče i zakrpe podsjećaju na svijet političkih ‘outsidera’. Takvi elementi, uzeti iz kulture buntovništva, odlično pomlađuju tradicionalni urbani izgled.

Više fotografija potražite na www.reserved.com.

Komentiraj