FOTO: Održano sportsko IWWF natjecanje Krk Handi Wake 2016

Promo Krk Handi Wake 2016

Popularno sportsko, zabavno te adrenalinsko okupljalište Wakeboard centar Cable Krk smješten u Puntarskoj uvali na otoku Krku od 30. svibnja do 4 lipnja 2016. ugostio je Krk Handi Wake 2016 – međunarodno IWWF rangirano *** wakeboard i wakeskate natjecanje za kategorije Junior i Open, uključujući i najvažniju, Seated kategoriju za ridere s invaliditetom.

Događaj je započeo u ponedeljak 30. svibnja treninzima i školom Wakeboarda za osobe sa invaliditetom, a u subotu 4. lipnja na rasporedu su bili kvalifikacije i finala međunarodnog natjecanja u Junior, Open i Seated kategorijama. Prekrasno vrijeme te idealni uvjeti za natjecanje kao i dobra atmosfera tokom cijelog vikenda bili su glavni aduti za još jedan Krk Handi Wake, natjecanje sa svojom dugom tradicijom još od 2004. godine. Događaju je prisustvovalo 40 natjecatelja koji su došli iz Hrvatske, Slovenije, Italije, Francuske, Njemačke, Nizozemske, Mađarske i Austrije.

Pobjedu u Seated kategoriji izborio je Emanuele Pagnini iz Italije koji je svojom izvedbom trikova u posebno prilagođenom wakeboardu za osobe sa invaliditetom, pridobio suce i publiku Wakeboard centra Cable Krk. Drugoplasirani je bio Emmanuel Guillon iz Francuske, aktualni Europski prvak u ovoj kategoriji. Treće mjesto je zauzeo Philippe Turchet također iz Francuske.

Prva mjesta u ostalim kategorijama osvojili su: Riccardo De Tollis iz Italije u kategoriji Open Men, Isabella Tremmel iz Njemačke u kategoriji Open Ladies, Matic Flajs iz Slovenije u kategoriji Wakeskate, Oliver Orban iz Mađarske u kategoriji Boys i Jasper Van Suchtelen iz Nizozemske u kategoriji Juniors.

Natjecatelji su svojim plasmanima osvajali bodove za međunarodnu IWWF ljestvicu kao i novčane nagrade koje je sponzorirao Wakeboard centar Cable Krk.

Tokom cijelog dana publiku i natjecatelje zabavaljao je poznati voditelj i komičar Marko Petar Orešković, a za najbolje glazbene hitove i klasike u raznim žanrovima predvodio je DJ Despero iz Rijeke. Nakon dodjele nagrade i veselja, krenuo je after party uz live nastup benda Open Road iz Punta koji je napravio vrhunsku rock atmosferu u Wakeboard centru Cable Krk do jutarnjih sati.

Organizatori manifestacije su Hrvatski savez za skijanje na vodi i Wakeboard klub Krk , a cilj projekta je povezivanje osoba sa invaliditeom, wakeboardera, wakeskatera i svih poklonika glazbe, mode i stila života koji prate ovu scenu u jedinstveni vikend sporta i zabave.

Događaj su podržali i Grad Krk, Tag Heuer i Heineken.

Promo
Promo
Promo
Promo
Promo
Promo
Promo
Promo
Promo
Promo
Promo
Promo

Komentiraj