FOTO: Održana gala modna revija ‘Božićna haljina by Vesna SPOSA’

One Day Studio i Robin Pretković

I za ovu zimu poznata hrvatska dizajnerica Vesna Pretković pripremila je limitiranu kolekciju elegantnih večernjih i vjenčanih haljina koje su savršene za nadolazeće gala zabave ili bajkovita vjenčanja. Modernom ženskom kolekcijom za jesen/zimu 2016 dominiraju top boje sezone i pažljivo birani vrhunski materijali povezani sa čipkom i tilom, a sve u znaku nadolazećih blagdana. Naglasak je na finim krojevima koji laskaju ženskoj silueti, a detalji na haljinama slave eleganciju.

Kolekcijom ‘Božićna haljina by Vesna SPOSA’ prevladavaju crna, crvena, zlatna i puderaste boje koje svojim sjajem dodatno naglašavaju čaroliju blagdanskog doba. Lepršavost materijala svaku haljinu čini udobnom i nosivom, a važan su dio svakako šljokice i čipka kao ovogodišnji ultimativni hit. Vjenčanice su posebno raskošne, s upečatljivim donjim dijelom i upotpunjene prozirnim velovima koje će upotpuniti zimsku čaroliju. Šminku potpisuju Amadea Krajnović – Studio red lips i Ivona Opačak – Royal Nails, a frizure studio ‘B’ Biljane Dedić. dok je styling upotpunjen KARLA cipelama. Patrick Seretin i Ema Pilić u angažmanu plesnog centra Bamboleo nastupili su u pauzi između modnih revija.

Reviju su nosile poznate manekenke Ivana Mišura, Natalija Prica, Nikolina Miletić, Rahela Barić, Lorena Kovač. U kolekciji su uživala brojna poznata lica poput operne pjevačice Sandre Bagarić, koja je ujedno i vodila program, Ane Vilenice, Danijele Pintarić, Lidije Bačić, Snježane Mehun, Anje Alavanje, Barbare i Tine Šegetin, Hane Hadžiavdagić Tabaković, Matee Elezović, Sonje Kovač, aktualne Miss Universe Hrvatske Barbare Filipović, Anamarije Žužul, Katarine Strahinić, Borisa Banovića…

Za potpuni božićni ugođaj pobrinuli su se SMASH ekipa i DJ-Ivan Hendija. Kako se bliži vrijeme božoćnog darivanja Vesna Pretković je drage goste obradovala poklonima preparativne kozmetike.

FOTO: One Day Studio i Robin Pretković

MAKE UP: Make up studio Red Lips – Amadea Krajnovic, Ivona Opacak-Royal Nails

FRIZURE: Frizerski Studio B, Biljana Dedić

CIPELE: KARLA cipele

RAVJETA: Smash rasvijeta

GLAZBA: Ivan Hendija

Komentiraj