FOTO: Najavna kampanja modne manifestacije ‘Extravagant Gala’

Filip Gržinčić

Riječka emisija Extravagant, uz istoimeni portal, ove godine obilježava 15 godina postojanja. Već godinama, pa sve do danas, Extravagant se bavi lifestyle temama uz stalne rubrike. Tijekom godina, kroz emisiju su prošle brojne poznate osobe, zanimljivi sugovornici koji su uljepšali i obilježili emisiju.

Baš zato u ponedjeljak (08. listopada), četvrtim izdanjem modne manifestacije ‘Extravagant Gala’, obilježit će se 15 godina emitiranja emisije na regionalnoj televiziji Kanal RI. Sama revija održat će se u suradnji s Pomorskim i povijesnim muzejom Hrvatskog primorja Rijeka.

Za glazbeni ugođaj i dobru atmosferu će se pobrinuti talentirani Damir Kedžo. Što se tiče same revije, na njoj će se predstaviti petnaest poznatih hrvatskih dizajnera. Lei Lou by Alex Dojčinović, Juraj Zigman, Matija Vuica, Boris Pavlin, Envy Room, Elfs, Boudoir, Alduk, Bite My Style by Zoran Argović, Peperoncina design, Hero 4 Heroes, Showroom Antonela, Andy’s, Hippy Garden i Lusso Couture by Linda Lukežić predstavit će se sa svojih petnaest ekstravagantnih kreacija. Haljine koje su dizajneri pripremili za ovu reviju ostavljaju bez daha i plijene pažnju svojom pojavom. Najavna kampanja snimljena je u jednom od najljepših riječkih interijera, u atriju Pomorskog i povijesnog muzeja Hrvatskog primorja – Guvernerovoj palači, a fotografije potpisuje Filip Gržinčić.

Komentiraj