Goran Perešin

FOTO: Najavljen program Countdown To ULTRA

Na opuštenom popodnevnom druženju u središtu Zagreba predstavljen je ovogodišnji program Countdown To ULTRA koji će ove godine zagrijati i rasplesati Split, Dubrovnik i Ljubljanu.

Sve poklonike plesne glazbu u jedan od najpopularnijih festivala na svijetu uvest će elektronički virtuozi – Vanillaz, Joe2Shine, Tom Bug, Kosta Radman i Dadoo. Na druženju u Bogovićevoj ulici, sedmo izdanje festivala ULTRA Europe podržali su glazbenice Vanna i Zsa Zsa, glumci Ana Maras Harmander, Petar Puškarić, Larisa Lipovac…

“Naše je druženje i ove godine započelo u Zagrebu, a spremili smo zaista sjajan glazbeni program za Split i Dubrovnik, kao i za susjednu Ljubljanu, koji će biti uvertira za sve ono što nas uskoro očekuje na Poljudu, Braču, Hvaru i Visu. Pripreme za sedmo festivalsko izdanje idu odlično i siguran sam da će ovo ljeto posebno pamtiti svi oni koji će se družiti s nama. Spremni smo pokazati zašto smo najbolji i vjerujem da ćemo opravdati očekivanja tisućama ljudi iz cijelog svijeta koji su već kupili svoje ulaznice“, izjavio je Alek El-kazal, voditelj projekta ULTRA Europe.

Splitski klub Central je početna stanica ove glazbene karavane, a datum koji svakako treba upisati u party kalendare je 21. lipnja. Za glazbeni dio programa bit će zaduženi Vanillaz, Joe2Shine, Tom Bug i Dadoo. Ultranaut će uskoro posjetiti i Bačvice, na obilježavanju prvog rođendana radija Ultra. Culture Club Revelin u Dubrovniku je sljedeća stanica. U subotu 5. srpnja DJ pult će preuzeti Vanillaz, Joe2Shine, Kosta Radman i Dadoo. Nakon putovanja po hrvatskim gradovima, ULTRA se seli i u najveću slovensku metropolu. Ljubljana će 24. svibnja u klubu Cirkus, ugostiti Vanillaz i Matthe Z & DJ Deya koji će predstaviti zanimljivi glazbeni program posvećen kultnom trojcu Swedish House Mafia čiji se nastup na Poljudu posebno iščekuje.

DESTINATION ULTRA 2019

11. srpnja – RESISTANCE Opening Party / Hemingway Club, Split
12.- 14. srpnja – ULTRA Europe / stadion Poljud, Split
15. sprnja – Regatta Party / 585 Club, Bol, Brač
16. srpnja – ULTRA Beach Hvar / Hotel Amfora Grand Beach Resort, Hvar
16. srpnja – RESISTANCE Hvar, Carpe Diem Beach Club
17. srpnja – RESISTANCE Vis Closing Party / Fort George, Vis

Komentiraj