FOTO: Modni dvojac ELFS najavljuje samostalnu reviju humanitarnog karaktera

ELFS

Najpoznatiji hrvatski modni dvojac ELFS najavljuje novi modni spektakl u samostalnoj režiji.

Ivan Tandarić i Aleksandar Šekuljica koji stoje iza ovog uspješnog modnog brenda u četvrtak (05.10.), predstavit će žensku i mušku kolekciju za jesen/zimu 2017., u šestom paviljonu na Zagrebačkom Velesajmu s početkom u 20 sati.

Poklonici prepoznatljivog rukopisa modnog brenda ELFS s nestrpljenjem iščekuju najnoviju kolekciju koja će uskoro biti najavljena i službenom kampanjom. Samostalna revija će svojim originalnim konceptom i vrhunskom produkcijom bez sumnje ponovno oduševiti brojne posjetitelje, a nastavlja se i hvalevrijedna suradnja s Udrugom ‘RTL pomaže djeci’ koja je započela prošlog proljeća na njihovoj reviji održanoj u Muzeju automobila Ferdinand Budicki.

Tom su prilikom prikupljena sredstva za kupnju dijela novih knjiga za biblioteku Srednje strukovne škole kralja Zvonimira iz Knina, a kako bi djeci uljepšali nadolazeću zimu, revija dvojca ELFS ponovo će imati humanitarnu notu.

Tako će svi oni koji doniraju minimalno 100 kn na službenoj stranici www.elfs.hr na poklon dobiti pozivnicu za reviju te će imati jedinstvenu priliku da među prvima otkriju što nam je ovaj maštoviti dvojac pripremio u novoj kolekciji.

Komentiraj