Luka Nižetić imao je ovih dana dobar razlog za odlazak u njemački Köln. Tamo je istražio sve tajne kuhanja na Grundig kuhinjskim aparatima snimivši pritom seriju video recepata pod nazivom ‘Creative cooking’.

Na jelovniku su se našla jednostavna i lako izvediva jela s daškom mediteranskih i orijentalnih začina, kao što su polpete od kozica i salsa, juha od buče, pečena pileća prsa s povrćem i pireom od celera te bijeli bakalar s aromatiziranom skutom.

Grundig je jedan od vodećih svjetskih proizvođača zabavne elektronike i kućanskih uređaja koje odlikuju njemačka tradicija, inovativna tehnologija te profinjeni i vrhunski dizajn po kojemu su prepoznatljivi.

U pripremi jela prema Lukinim receptima okušala se i njegova prijateljica Marijana Batinić. Obzirom da se Marijana u posljednje vrijeme bavi uređenjem vlastitog interijera, posebno ju je zaintrigirao dizajn nove linije Grundig samostojeće i ugradbene bijele tehnike.

U osmišljavanju ovog programa GRUNDIG je surađivao s vodećim stručnjacima u opremanju interijera koji su poduprli viziju njemačkog proizvođača. GRUNDIG pećnice pomažu u lakom pripremanju jela, štede vrijeme i energiju, jer se u njima mogu istodobno ispeći tri različita jela s različitim trajanjem pripreme, na različitim temperaturama, bez miješanja mirisa i okusa. S kapacitetom povećanim na 80 litara, Grundig pećnica jedna je od najvećih na tržištu pa možete ugostiti još više gostiju.

U GRUNDIG hladnjacima zahvaljujući tehnologiji s plavim svjetlom, simulira se prirodno osvjetljenje i na taj način čuva vitamin C u crvenom povrću i voću. Štoviše, pomoću nje se čak i podiže ukupna razina vitamina u zdravim namirnicama, one ostaju svježe i čuva se ono što je u njima dobro.

GRUNDIG perilica posuđa koristeći što manje vode i struje, brine i o prirodi i o posuđu. IonFresh tehnologija oslobađa negativne ione koji kruže unutar uređaja, neutralizirajući neugodne mirise čak i dok čekate da se perilica do kraja napuni prljavim posuđem. Bez štetnih plinova, neugodnih mirisa, kemikalija i zagađenja okoliša.

GRUNDIG perilica rublja zahvaljujući programu SteamRefresh, treba 15 minuta za uklanjanje nepoželjnih mirisa i nabora s omiljene haljina ili najdraže košulje. Integrirani generator s tri ventila ubrizgava paru u bubanj perilice, a senzor prilagođava tip pare, ovisno o vrsti tekstila.

Komentiraj