Bojan Zibar

FOTO: Izbor za ‘Kraljicu Zagreba’ 2017. godine u KD Vatroslav Lisinski

Poznato natjecanje u ljepoti ‘Kraljica Zagreba’ održat će se u ponedjeljak, 8. svibnja.

Tradicionalni izbor najljepše Zagrepčanke organiziran je i pod pokroviteljstvom Grada Zagreba. Kandidatkinje će se pokazati u najboljem izdanju i zasjati ispred stručnog žirija te mnogobrojne publike u Koncertnoj Dvorani Vatroslav Lisinski.

Pobjednica izbora ‘Kraljica Zagreba’ natjecati za titulu Kraljice Hrvatske, u Hotelu Lone u Rovinju, na finalnom izboru jednog od najstarijih natjecanja u ljepoti.

Djevojke će se predstaviti u svečanim i zavodljivim haljinama svjetskog brenda Sherri Hill, prelijepim i raskošnim vjenčanicama poznatih brendova Ronald Joyce i Victoria Jane salona Analuna, kupaćim kostimima modne kuće Pletix te u casual izdanju, u kojem će nositi haljine i tunike dizajnerice Katarine Mamić, uz dodatak sunčanih naočala brenda Sherri Hill. Posebno vrijedi istaknuti da će djevojke nositi i nakit od pravih dijamanata brenda EPL Yakutian Diamonds. Brigu o ljepoti i zdravlju natjecateljica vodi centar za estetsku medicinu Medikol. Za frizure će se pobrinuti Lea Bikić iz frizerskog salona GT, a za šminku je zadužena poznata vizažistica Marina Mamić.

Cijelokupnu svečanost će voditi lijepa i zabavna Doris Pinčić Rogoznica, a između biranja pobjednice zapjevat će popularna pjevačica Lidija Bačić, dok će sve nazočne zabaviti plesne skupine Megablast i Atomic Dance Factory.

Posjetitelji će tako uživati i u sjajnom glazbeno – plesnom programu, a nakon izbora i proglašenja pobjednice, organizirano je slavlje u Matis Absolut Lounge Baru, gdje će se novoizabrana Kraljica Zagreba po prvi puta predstaviti javnosti, a uzvanici će imati priliku probati torte i kolače najpoznatije zagrebačke slastičarnice Vincek.

Komentiraj