FOTO: Ivica Skoko i Barbara Repe u pomalo neobičnoj kampanji

Autor:

Viktorija Novak

Od svojih početaka hvaljeni dizajner Ivica Skoko ima jednu nit vodilju – svojim kreacijama slavi ljepotu žene i u prvi plan uvijek stavlja ženstvenost i senzualnost.

Ovog puta u suradnji s modnom blogericom Barbarom Repe, njegov dizajn i glamur predstavlja se u svakodnevnom životu mlade djevojke koja ne želi žrtvovati svoj stil zbog dnevnih obaveza i rutina.

Na neuobičajenom terenu, točnije na teniskim terenima zagrebačke Šalate, romantične, ženstvene i sofisticirane haljine postale su dio modnog stila koja se ne boji igrati detaljima i izbjegavati modna pravila.

“Glamurozne haljine Ivice Skoke odlučila sam smjestiti na pravi teniski teren. Željela sam ih transformirati u nešto novo te sam s njima kombinirala interesantne modne dodatke, kao što su šeširi Cahun i PVC šiltovi Fabric8 co-op. I dobili smo eklektičnu atmosferu prepunu detalja u koju su se ove krasne haljine savršeno uklopile“, objasnila je Barbara Repe, blogerica i stilistica prepoznatljiva po svom jedinstvenom stilu odijevanja, koja se u ovoj modnoj priči našla i u ulozi modela.

Šminku ove ljetne kampanje potpisuje isto Barbara Repe, dok se za frizuru pobrinula Katica Topčić kreativna direktorica Kevin Murphyja, a fotografije potpisuje Viktorija Novak.

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)