Samo Mervar

FOTO: Hrvatska će za desetak dana dobiti svoju 22. Miss Universe Hrvatske

U glamuroznom finalu izbora Miss Universe Hrvatske 2018. za titulu najljepše bori se devetnaest djevojaka iz cijele Hrvatske.

Koja će postati novom najljepšom Hrvaticom i okruniti se krunom zlatarne Dodić iz ruku još uvijek aktualne missice Shanaelle Petty saznati ćemo u direktnom prijenosu na nacionalnoj televiziji.

Mandat i titula donose prestiž, pobjednici se otvaraju brojna vrata u svijet modelinga i showbusinessa… Devetnaest finalistica odradilo je u ožujku pripreme u luksuznom hotelu Esplanade Zagreb i Sheraton Dubrovnik Riviera, gdje su napravljene službene fotografije ispred objektiva Same Mervara. Za šminku su bili zaduženi makeup majstori, dok su za frizure zaduženi bili stilisti New Moment Hair & Makeup Design iz Dubrovnika.

Finalistice će dan prije samog finala imati obavezno preliminarno natjecanje koje uključuje intervju sa žirijem te predstavljanje u kupaćim kostimima. Najuspješnijih deset ljepotica biti će prozvano na pozornici spektakularnog finala u Top10 i one će se boriti za titulu najljepše predstavljajući se u dnevnim kombinacijama KiK Textilien, kupaćim kostimima Pletix, elegantnim večernjim haljinama američke dizajnerice Sherri Hill uz cipele svjetski poznatog dizajnera Gimmia Baldininia.

Top5 će imati priliku odgovarati na pitanja žirija, a samo jedna od njih dobiti će čast predstavljati Hrvatsku na najprestižnijem svjetskom izboru ljepote Miss Universe 2018. krajem godine.

U glazbenom dijelu programa nastupiti će Jacques Houdek i Goran Karan, dok će program uz Maria Sedmaka voditi Miss Universe Hrvatske 2005. godine – Jelena Glišić.

Dodajmo kako je na stranici (https://www.facebook.com/MissUniverseCroatia/) počelo glasovanje za Miss fotogeničnosti koju odabiru čitatelji i fanovi izbora. Ove godine fanovi mogu po prvi put glasovati i na Instagram stranici Miss Universe Hrvatske uz ista pravila.

Za Miss fotogeničnosti možete glasovati sve do finala izbora koji će se održati 21. travnja u Zagrebu u studiju Anton Marti uz izravan prijenos na Hrvatskoj televiziji od 20 sati.

FINALISTICE MISS UNIVERSE HRVATSKE 2018:

1. DIJANA BALOG, 26, Nedelišće

1. Dijana Balog, Nedelišće

2. MARTINA MITAR, 19, Trogir

2. Martina Mitar, Trogir

3. MATEA MAROJEVIĆ, 24, Rijeka

3. Matea Marojević, Rijeka

4. LAURA PENDE, 22, Rab

4. Laura Pende, Rab

5. DANIJELA GALEKOVIĆ, 23, Zagreb

5. Danijela Galeković, Zagreb

6. IVONA KNAUS, 20, Kaštel Lukšić

6. Ivona Knaus, Kaštel Lukšić

7. PETRA TUNJIĆ, 22, Zagreb

7. Petra Tunjić, Zagreb

8. MONIKA FADIGA, 19, Jastrebarsko

8. Monika Fadiga, Jastrebarsko

9. MIA POJATINA, 22, Nova Gradiška

9. Mia Pojatina, Nova Gradiška

10. IRIS VOLF, 24, Zagreb

10. Iris Volf, Zagreb

11. SARA IVAŠTINOVIĆ, 18, Županja

11. Sara Ivaštinović, Županja

12. MARISABEL MAJIĆ, 21, Zagreb

12. Marisabel Majić, Zagreb

13. EDITA MARENIĆ, 25, Zabok

13. Edita Marenić, Zabok

14. ANASTAZIA ROŠČIĆ, 22, Split

14. Anastazia Roščić, Split

15. ESTHER MARTELANZ, 19, Opatija

15. Esther Martelanz, Opatija

16. SILVANA DOŠEN, 26, Split

16. Silvana Došen, Split

17. SUZANA BLAŽANOVĆ, 21, Tenja

17. Suzana Blažanović, Tenja

18. PETRA ČAPALIJA, 21, Solin

18. Petra Čapalija, Solin

19. ZLATA STEFANOVA, 24, Rijeka

19. Zlata Stefanova, Rijeka

Komentiraj