Grad Skopje mjesto je održavanja redovnog godišnjeg okupljanja gospodarstvenika i lidera jugoistočne Europe – Summit 100 – koje uz gospodarstvenike okuplja i političare zemalja sudionica. Platforma Summit 100 prilika je za uspostavu jačih gospodarskih suradnji u jugoistočnoj Europskoj regiji koja ima izniman sinergijski potencijal. Glavna tema ovogodišnjeg Summita je povezivanje uz moto “Conectivity”.

F.O./Development koju predstavlja njen osnivač i član uprave, Denis Čupić, ujedno i predsjednik HUP-ove Udruge developera i ove godine sudjeluje u radu Summita kao jedna od redovnih pozvanih sudionica. Za F.O./Development Summit 100 je važno događanje i prilika za networking unutar regije, posebno prema zemljama u koje investicije kakve smo pratili u Hrvatskoj, tek dolaze.

“Kako smo uz razvoj, ulaganja i upravljanje imovinom u segmentu trgovačkih centara sve više usmjereni na turizam, ali još jače i na razvoj logističkih centara, kroz ovu platformu ostvarujemo kontakte za naše širenje u regiji kao etablirani pružatelj usluga u segmentu nekretnina i financija. Na ovogodišnjem Summitu će sudjelovati Europska povjerenica za transport, gospođa Violeta Bulc, s kojom ću voditi zanimljive razgovore vezano uz potencijal razvoja logistike na transportnom pravcu cijele regije. S makedonskim gospodarstvenicima imamo tekuće razgovore o suradnji u segmentu ulaganja u trgovinu, a Summit će nam omogućiti iste produbiti“, rekao je Denis Čupić.

Komentiraj