Nakon velike pobjede protiv Turske, koja je hrvatskoj reprezentaciji otvorila vrata plasmana u osminu finala EURA, odabranici izbornika Ante Čačića trenirali su u svojoj bazi u Deauvilleu.

Trening su propustili kapetan Darijo Srna koji je otputovao na sahranu svog oca u Metković, te Vedran Ćorluka nakon što je u ogledu s Turcima zadobio tri šava na glavi, pa je dobio poštedu.

Srna je vijest o smrti oca saznao nakon utakmice, pa se nije niti vratio u hrvatski kamp, već je ostao u Parizu odakle je danas kreno prema Hrvatskoj.

Igrači koji su sinoć nastupili na Parku prinčeva su odradili su lakši trening, jer neki još osjećaju posljedice žestokih startova s te utakmice.

Hrvatska reprezentacija ostaje u Deauvilleu do četvrtka kada putuje u St Etienne gdje je dan kasnije očekuje utakmica 2. kola D skupine protiv Češke.

Komentiraj

FOTO:Sanjin Strukic/PIXSELL
PODIJELI
Djelatnost je Hine prikup­lja­nje i razaši­lja­nje što potpunijih či­njeničnih i objektivnih novinsko-agencijskih informacija o zbi­va­njima u Republici Hrvatskoj i svijetu za potrebe medija i drugih sudionika društvenoga, političkoga, kulturnog i gospodarskog života.