FOTO: CENTAR LUMINI Prva manekenska uloga glumca Jana Kerekeša

Trgovački centar Lumini

Povodom trećeg rođendana trgovački centar Lumini posebnu je ulogu dodijelio Janu Kerekešu.

Osim što će svoju predstavu ‘Krtice’ izvesti u sklopu velikoga rođendanskog slavlja kojim će Lumini počastiti svoje posjetitelje, poznati glumac pristao je i na prvi modni angažman.

“Za Lumini magazin angažiran sam kao maneken. To mi je bila prva takva uloga i zaista nisam znao što me očekuje. Iako sam nosio kombinacije koje se razlikuju od onoga što nosim privatno, cijelo je snimanje prošlo u veseloj i opuštenoj atmosferi. Najbolji styling bio mi je jedan casual koji je obuhvatio tenisice, traperice i komotnu jaknu”, rekao je Jan Kerekeš.

Nadareni glumac u editorijalu novoga Lumini magazina koji će se od vikenda moći besplatno preuzeti u centru, predstavlja sva lica suvremenog muškarca.

“Lumini je trgovački centar u koji rado dolaze obitelji pa smo nakon niza editorijala s ljepoticama, poželjeli jedan s muškarcem u glavnoj ulozi. Jan Kerekeš u svemu se tome sjajno snašao. Njegov duh savršeno je odgovarao i poruci editorijala, a ta je da modu ne smijemo doživljavati preozbiljno. Muška se baš kao i ženska odjeća treba kombinirati s užitkom”, kazala je Jelena Kontrec iz trgovačkog centra Lumini.

Svoj treći rođendan će trgovački centar na južnom ulazu u Grad Varaždin proslaviti atraktivnim zabavnim programom koji će trajati od 6. do 9. travnja.

Komentiraj