Da se u hladne zimske dane može odlično zabaviti uz očaravajući zalazak sunca, dokazali su brojni gosti na nedavnom otvorenju zimskog pop-up bara Corona Sunsets Session na “krovu Zagreba”.

Vidikovac na Sljemenu je poznata zagrebačka lokacija i idilično mjesto za opuštanje od zimskih sportova i druženje.

Uz Coronu uz koju obavezno ide i kriška limete, uživala su i brojna poznata lica: Ana Begić Tahiri, Ana Maras Harmander, Daniel Bilić, Ana Radišić, Lea Mijatović, Lara Antić, Filip Dizdar te mnogi drugi.

Corona Sunsets Session, globalno poznat event, prvi put se predstavio Hrvatskoj u Gradu Zagrebu, u lipnju prošle godine, a u ovom zimskom ruhu iznenadio je brojne skijaše i posjetitelje zagrebačke planine s koje je zalazak sunca najljepši prizor.

Tijekom idućih nekoliko dana lounge zona u prirodi uz ritmove DJ-a postat će hit mjesto za bijeg od gradske vreve i odmora od zimskih radosti. Nakon službenog otvorenja zimskog bara, svi željni odlične glazbe, zabave i jedinstvenog zimskog ugođaja dobrodošli su na Corona Sunsets Session, koji je u svojem prvom izdanju osvojio goste i društvene mreže.

Corona Sunsets Session pop-up bar otvoren je od četvrtka (25. siječnja) do nedjelje (28. siječnja) od 11 do 23 sata na Vidikovcu Sljeme

https://web.facebook.com/events/185614568844049/

Komentiraj