FOTO: BOHEMIAN TRIBE BEAUTY CONCEPT Otvoren novi splitski beauty salon jedinstvenog koncepta

Iris Ban, Tomislav Huha

Odavno je poznato kako su Splićanke jedne od najljepših žena na svijetu, s izuzetnim smislom za modu i estetiku. Uvijek pomno dotjerane i sređene, svojom bezvremenskom ljepotom s lakoćom pretvaraju popularnu splitsku rivu u istinsku modnu pozornicu. Stoga će ih nesumnjivo razveseliti vijest da je u samom centru Grad Splita, na adresi Slavićeva 11, otvorena nova beauty oaza pod nazivom Bohemian Tribe Beauty Concept.

Interijer salona je uređen s puno ljubavi, pažnje i topline. Šarmantne slike s inspirativnim porukama, žarko plavi i zeleni zidovi u kontrastu s drvenim elementima i bijelim detaljima te rasvjeta sa chic i industrijskim štihom, glavne su okosnice unutarnjeg interijera, a ono što izdvaja ovaj salon od ostalih, jedinstvena je paleta beauty usluga. Tako, pored hair stylinga, Bohemian Tribe Beauty concept svojim klijenticama nudi usluge make up-a, manikuru i pedikuru, a uskoro će se unutar salona moći kupiti i prekrasna kolekcija accessoriesa s potpisom poznatog domaćeg brenda Hippy Garden.

Vlasnica salona Marina Milić, nakon dugogodišnjeg iskustva rada u inozemstvu, s poznatim i renomiranim imena te na velikim svjetskim projektima, odlučila se vratiti u rodni grad i otvoriti vlastiti salon. Salon je mjesto gdje ćete se moći osjećati ugodno i opušteno, navratiti nakon napornog dana i makar nakratko zaboraviti na vanjski svijet i prepustiti se u ruke vrhunskih stručnjaka.

Svečano otvorenje, pored mnogobrojnih uzvanika, nisu propustile ni brojne osobe iz javnog života, poput modne dizajnerice Anamarije Asanović, nekadašnjeg modela, a danas uspješne poduzetnice i učiteljice joge, Petre Bianco, voditelja i glumca Ive Perkušića, fotografkinje Sonje Dvornik, Joletove supruge Ane Čagalj…

Komentiraj