FLEET rent a car je zabilježio značajan rast rezervacija u prvom kvartalu tekuće godine.

Tvrtka je u sklopu strateškog pristupa kreiranja prihvatljivih ponuda s ciljem privlačenja domaćih i stranih korisnika, uspio je integrirati rast rezervacija za prvi kvartal tekuće godine od 27.3 posto.

Navedeni rezultati pokazuju rast na razini privatnih domaćih i stranih korisnika, ali i domaćih korporativnih klijenata. Razlog porasta treba tražiti u činjenici kako je FLEET nastavio provoditi strategiju prilagodbe ponude korisnicima kroz pristup ‘Rent a car usluga – prihvatljiva i povoljna svima’. Tijekom protekle godine slične su akcije uzrokovale značajan rezultatski pomak. Posljednja akcija posebno veseli, jer daje naznaku kako su ponudu prepoznali privatni korisnici, kako domaći, tako i strani te domaći korporativni klijenti. Štoviše, rent a car usluge u sve većoj mjeri postaju prihvatljiv način korištenja vozila, kako za kratkoročne, tako i za dugoročne najmove.

Riječ je o ponudi baziranoj na najnižoj cijeni najma vozila na tržištu. FLEET je svojim privatnim i poslovnim korisnicima u vansezonskom periodu ponudio opciju najma po cijenama koje omogućuju korištenje vozila znatno povoljnije od drugih opcija.

Posebno je zanimljiv rezultatski rast rezervacija korporativnih klijenata. U sklopu tog segmenta, bilježi se rast od 16 posto u odnosu na isti period protekle godine. Klijenti, kako male tvrtke, tako i velike korporacije, ističu prednosti suradnje ponajprije zbog jednostavnosti korištenja bez dodatnih obveza te brzinu ugovaranja. Poslovanje je pojednostavljeno budući nema kreditinih obveza. Dugogodišnji korisnici ističu prednosti suradnje zbog mogućnosti vraćanja vozila prije ugovornog isteka najma…

Komentiraj