FEJSANJE S PREDSJEDNIKOM ‘Što će Plenković danas u Bruxellesu?’

Autor:

19.03.2024., Ludbreg - Svecana sjednica Gradskog vijeca Grada Ludbrega povodom Dana grada odrzana je u Centru za kulturu i informiranje Dragutin Novak. predsjednik RH Zoran Milanovic Photo: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

Zoran Milanović nije mogao odoljeti najavljenom putovanju premijera Andreja Plenkovića u Bruxelles pa je na Fecbooku pitao sljedbu što će tamo.

Predjesnik je pitao: “Što mislite? AP će danas u Briselu:”
a) produžiti do Luksemburga i dati iskaz europskim tužiteljima 👍
b) spašavati svoju europsku fotelju 😆

Ivana predlaže i opciju “C”:
C) ostati tamo i ne vratiti se nikada

Dok Andrija misli da “ide na obuku za ukrajinski front”.

Marta kaže da se ide malo zabaviti. “Ovce su mu u toru, pastir ide malo na party😂😂”, komentirala je.

Ivica misli da je “sefinitivno B, “car je gol”, a Jose poručuje: “Predsjedniče, uskoro očekujemo uhićenja. Nemojte nas iznevjeriti 🙏”

Kesnija Milanovića podsjeća na prošli mandat: “U prošlom mandatu dozvolio si šator i plinske boce, a u idućem nadam se uređenjem i donošenjem novih pravednih zakona, donošenjem zakona o porijeklu imovine, stvaranje uređene Hrvatske. Posla kao u priči”

OLEŽE, NA TEBE JE RED! ‘Kako bratov posao s kamionima?’

‘Mani se ćorava posla’

Bara Mara ne uživa u njegovoj komunikaciji. “Evo, ti se za dva mjeseca namjeravaš uvaliti u tu istu Europsku fotelju i nadaš se da će te masa jednako iskompleksiranih i frustriranih izabrati, pa ti je to idealna prilika da sam tamo potražiš te odgovore, a i da prestaneš biti zbog toga ljubomoran na Plenkovića 😅.
Sramota da predsjednik države vodi otvorenu predizbornu kampanju”, poručuje mu.

“C) izjaviti vječnu odanost partiji kao i ti Zoka partizan, samo partizana više nema, narativ ti diktira Putin koji surađuje s Njemačkom. Mani se ćoravog posla, znaš kako moraš odgovarati za zločine i opet ideš krasti tuđe ideje. Ja nisam pisala znanstvene radove za tebe i ti nisi moj kandidat“, poručuje mu Anamarija.

Ni Ina nije zadovoljnja Milanovićevim obajvama na Fcebooku.

“AP je Vaš jedini fokus?…lagano ste iritantni već radite nešto korisno za što ste i plaćeni ovo je fakat prešlo sve granice samo zaragadujete medijski prostor. Ja ne želim ni takvog portira a kamo li predsjednika ili premjera”, poručila mu je.

A predsjednik nam očito i nije baš najbolje informiran. Pa ga Vesna, kao vrhovnog zapovjednika pita: “Zašto je naša vojska poslana na otok, između Kine i Tajvana, zajedno sa američkim vojnicima, gdje je rat izvjestan. Zna li predsjednik za ovaj potez Ministarstva”.

DO ZADNJEG KLIKA HDZ i SDP na društvenim mrežama razmjenjuju tešku paljbu

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.